Skype

Als je nu echt een mooie, functionele auto of motoren occasions site wil maken is de plugin WP Car Manager de beste oplossing. Zijn naaste concurrent “JPRO Cars” wordt bijna niet geupdate, heeft trage support en het maken van de custom pages moet je ook maar kunnen.

Mijn voorliefde voor Divi is ondertussen wel duidelijk. Dus WP Car Manager moet werken in Divi. Een test site opgezet en uitgeprobeerd. En ja hoor, Divi gaat behoorlijk goed om met WP Car Manager. “Behoorlijk” omdat ik de standaard styling van WP Car Manager te bleek vond en ik me erg stoorde aan de overbodige grote foto (featured image) boven aan de pagina van een individuele auto.

De styling laat ik in dit artikel maar met rust maar het meest storende: de overbodige foto, de naam van de auteur en datum van publiceren moesten echt weg. Ontsierend en ik zelf zou mijn klanten niet de datum van publicatie willen laten weten. Zo kunnen ze dan zien of een occasion er al lang staat of niet.
wp-car-manager-met-featured-image

De foto, auteur en datum samen zijn de box (div) “meta-wrapper”. Dus als die onzichtbaar wordt heb ik mijn doel bereikt. Dat gaat betrekkelijk eenvoudig met CSS.
Ik kon geen aparte class naam ontdekken voor uitsluitend de bovenste, grootste afbeelding. Je krijgt deze dus alleen weg door de hele meta-wrapper uit te zetten

Het liefst maak ik altijd een child theme aan maar voor deze 3 regeltjes maak ik even een uitzondering.

Ga in het hoofdmenu (links) naar Divi en kies voor Theme Opties. Helemaal onderaan zie je een box Aangepaste CSS. Kopieer de bovenstaande CSS code en plak die in deze box.Opslaan en het resultaat bekijken.
css-meta-box-divi-wp-car-manager-aanpassen

En dit is het schone resultaat.

 

wp-car-manager-zonder-featured-image

Mocht je alleen de “door schrijver | gepubliceerd 21-05-2017” weg willen hebben dan kan dat. Voeg dan (zoals hierboven beschreven) de volgende code toe aan de Custom CSS box.

Ik kon geen aparte class naam ontdekken voor de bovenste, grootste afbeelding. Je krijgt deze dus alleen weg door de hele meta-wrapper uit te zetten.

update: via de helpdesk van Elegantthemes ontving ik de volgende code die WEL alleen de featured image verwijdert en NIET de titel en andere meta data.

Een ongestylede demo van uitsluitend de plugin IN DIVI vind je hier. Test het met diverse devices zoals een telefoon, een ipad en een PC en je zult zien dat DIVI en WP Car Manager zich voorbeeldig gedragen op alle apparatne. Responsive!
Een uitgebreide uitleg over DIVI vind je hier