Al gelezen:

logo-webwerkplaats wordpress websites en webshops

WordPress

websites

fris vindbaar

Je weet wat je wilt, nu wil je gaan bouwen.
Je wilt wel de richting bepalen maar SEO en Internet Marketing advies krijgen en weg blijven van de techniek.
Je zoekt een WordPress specialist die professionele websites aflevert en onderhoudt.
Ik ben gespecialiseerd in WordPress, Divi, WooCommerce en koppelingen van en naar websites

Daarom bouwen we een prototype op mijn test server. Je kunt continu de vorderingen zien en bijsturen. Samen naar een eindresultaat, waarna we de site echt online zetten.
Geen verrassingen, geen risico’s.

Waarom Webwerkplaats?

Omdat je meer wilt dan een standaard theme “volgieten” met tekst en foto’s.
De filosofie is dat het niet ophoudt na het bouwen. Blijvend stabiele hosting en snel en pro actief onderhoud is eigenlijk nog belangrijker.

Natuurlijk moet het er goed uit zien maar wij gaan op de eerste plaats uit van de marketing.

Niet uit gaan van de dienst of het product. We onderzoeken en beantwoorden de verwachting van een bezoekers, de klanten!
Geen leuk verhaaltje maar doordachte SEO tekst. Alle trucs om de site sneller en vindbaar te maken brengen we aan. Dat tilt je boven de massa uit en motiveert jouw klanten om over te gaan tot actie.
De winst zit ’em in de details. We besteden net zo veel tijd aan optimalisatie “onder de motorkap”, als aan het uiterlijk.

Niks is zo mooi als een website, die jij gebouwd hebt, aanwijsbaar meehelpt aan het succes van bijvoorbeeld een bedrijf of instelling. Als daar dankbaarheid, een stuk vertrouwen en persoonlijke band uit groeit, daar doe ik het voor.

Samen een nieuwe WordPress website bouwen of de huidige moderniseren om meer klanten over de streep te trekken? Bekijk enkele voorbeelden of neem direct contact op

Als Historische Vereniging merken we dat in de corona tijd het belang van communiceren naar onze leden via onze site toeneemt. Webwerkplaats heeft indertijd de website voor ons gebouwd en nog steeds kunnen we daar nog altijd terecht voor vragen en andere hulp bij het beheer. Direct en uitgebreide begrijpelijke antwoorden. Het is een veilig gevoel dat we altijd op Webwerkplaats kunnen terugvallen.
5 sterren google

Website Oud-Bennekom

Goede persoonlijke service in zowel de specificatie, ontwerp & implementatie fases van onze nieuwe website.
Goede adviezen voor verbetering van zoekmachine resultaten en training voor de interne beheerder.
De website is nu onder controle, Up to Date en met Marco als achterwacht voor probleem oplossing.
5 sterren google

Prolab

Marco heeft de problemen binnen een Wordpress website snel opgelost, en ook nog eens tips gegeven hoe één en ander te voorkomen. Aanrader!
5 sterren google

Blend15

Snel en correct een extra pagina voor onze website gemaakt met een koppeling naar onze collectie in Memorix Maior. Frans Wildenborg
5 sterren google

Frans Wildenborg

Na tutorials gevolgd te hebben, en support bij Divi, en andderen dook jij ineens op en hielp mij. Fantastisch. Marco for President.Wat een verademing om gewoon een mens aan de telefoon te krijgen. Dank, voor je geduld en hulp. Nee geen voicemail waarbij je 1000 keuzes moet maken, maar direct een vriendelijk mens aan de telefoon, die meedenkt!!!!
5 sterren google

D W

Wij hadden snel een representatieve website nodig. Marco heeft dit uitstekend voor ons gerealiseerd. Snelle oplevering, duidelijke communicatie en een mooi eindresultaat. Bedankt!
5 sterren google

Marco de Vries