webwerkplaats-webdesign-geel

WEBSITE (HER)BOUWEN ?

Meer dan een standaard website ?

Webwerkplaats wil graag dat een website een virtuele werknemer voor u wordt op het internet. Een werknemer die een actieve bijdrage levert aan het bedrijfsresultaat.
Vooral in deze tijd waarin u niet altijd uw klant persoonlijk kunt opzoeken is een website die verkoopt, werft, reserveert, boekt, van levensbelang.

Onze expertise is in deafgelopen 10 jaren zeer sterk gegroeid. Er is veel ervaring opgedaan in het opzetten van websites met extra functionaliteit. U moet hierbij denken aan modules om online-audits af te nemen, corona reservering systeem voor museum, boeken voor kappers, archieven ontsluiten via de website, website in een digitale tafel. Kortom… we zijn daar waar meer moet.

CONTACTFORMULIER

Een spam werend contactformulier die voldoet aan de privacy wetgeving.

WORDPRESS NL

Geheel nederlandstalig voor u en uw bezoekers.

STATISTIEKEN

Uw site wordt een marketing tool als u inzicht heeft in uw klanten.

BACKUP

Maak zelf backups of zet deze terug met 1 klik.

HTTPS

Veilig en positief voor het vertrouwen van uw klanten en Google.

SNEL!

Razend snel voor Google en uw bezoekers klikken niet weg.

Maar er is meer!

Er zijn een aantal dingen “onder de motorkap” die niet zichtbaar zijn maar veel bijdragen aan de kwaliteit van een website.
Wij gaan altijd een stap verder en gebruiken daarom deze methoden plus wat anderen die we niet prijs geven.

robots.txt

Een klein bestandje in de hoofddirectory van uw website dat aangeeft welke pagina’s de robots van zoekmachines moeten indexeren en net zo belangrijk: welke niet.

sitemap.xml

Een sitemap presenteert aan Google (en andere zoekmachines) hoe de opbouw van de site is. Ook dit verbetert de vindbaarheid.

schema.org

Je kunt zoekmachines vertellen waar ze nu eigenlijk naar kijken. Bijvoorbeeld: “Binnensingel”. Is dat een merknaam of de naam van het bedrijf. Met schema.org kun je definieren dat een zoekmachine dit moet zien als adres. Dit bevordert de vindbaarheid.

header caching

Caching wil zeggen dat uw browser diverse bestanden (met name afbeeldingen) bewaart als een website bezocht is. Door dit te beinvloeden kan de snelheid van een website tot wel 20% verbeterd kan worden.

optimaliseren
Afbeeldingen kunnen verkleind worden zonder kwaliteitsverlies. Iedere grote afbeelding in de website wordt eerst geoptimaliseerd om snelheid te winnen.

U wilt geen risico’s en verrassingen

Tijdens het (overigens geheel vrijblijvende) gesprek krijgt u een inschatting van de prijs. Op onze testserver wordt een prototype gemaakt die u zelf continu kunt volgen en u heeft de regie. Samen bouwen we een website die voldoet aan uw wensen.
Als de site (liefst meer dan) 100% akkoord is, staat de site binnen 1 week online op uw domeinnaam.
Geen verrassingen, geen risico.

Optionele aanraders voor uw website

360 Graden Foto

Laat de bezoeker virtueel in uw bedrijf rondkijken. Een 360 graden panorama foto geeft uw toekomstige klant de mogelijkheid om zich al een indruk te vormen van uw showroom of winkel.

Drone Opnamen

Een luchtopname van uw terrein, rondom of in uw bedrijf, als bewegende film in de header. Een bewegend beeld krijgt 23 x zoveel aandacht als een stationair beeld. Uw klant zal onder de indruk zijn.

Bedrijfs film

Er is geen betere manier om het karakter van uw bedrijf te laten zien dan een bedrijfsfilm. Niet de producten of diensten, maar laat de bezoeker zien wie je bent en wat je uit wilt dragen.

Bel mij terug

Of mail

9 + 6 =

Webwerkplaats – Paul Krugerstraat 58 – 6861 CW Oosterbeek – Tel: 06-43919015

inschrijven-nieuwsbrief

Inschrijven voor de Nieuwsbrief

Laatste nieuws en blogs over Wordpress, themes, plugins en uiteraard onze diensten

U bent ingeschreven!