webwerkplaats-webdesigner-oosterbeek-wordpress-expert

Voorbeelden

Enkele demo sites voor websites en webshops om u de mogelijkheden te laten zien.

Woocommerce Webshop

B2C Online verkoop

Verkoop van een groot assortiment aan eindgebruikers?
Een Woocommerce webshop koppelen aan een betalings provider zoals Mollie of Sisow en je kunt van start.

Product variaties, online betalen, factureren of direct overschrijven. Diverse verzendmethoden en bijbehorende prijzen. In dit voorbeeld een gereedschap winkel, maar iedere productsoort kan.
Evenals de andere sites ook in te richten en te onderhouden met CSV product import/export. Ook import/export van WooCommerce variabele producten.

Houd de muis boven de afbeelding

Woocommerce Webshop

Afhalen en bezorgen

Wil je producten laten afhalen en/of bezorgen?
Deze Woocommerce webshop is zo aangepast dat dat kan. Zelfs voor meerdere vestigingen met verschillende openingstijden (of afhaal tijden).

Dit voorbeeld laat een horeca take-away zien maar het kan natuurlijk met allerlei producten. Andere producten in de shop, layout aanpassen aan jouw huisstijl en je kunt online verkopen.

Houd de muis boven de afbeelding

logo-divi-machine-custom-fields-custom-loop-Divi-Wordpress

Wordpress + Divi + Divi-Machine

Custom product kaarten

Ideaal voor een online showroom van complexe producten of diensten.

De mogelijkheden zijn oneindig. Of je nu makelaar bent, auto dealer, juwelier… Alles kan aangepast worden. Welke extra velden en de layout van zo’n product kaart. Welke velden wil je op zoeken/filteren. In dit voorbeeld een juwelier die horloges online aanbiedt.

Divi is een buitengewoon uitgebreid en krachtig thema. Wil je echter werken met custom fields (extra velden, in te vullen in het admin deel en displayen aan de bezoekers) dan ben je aangewezen op Divi-Machine.
Je kunt een zoekfunctie bouwen, speciaal op die custom fields. In dit voorbeeld dus handopwinders en automaten. Dames of heren horloges.

Houd de muis boven de afbeelding

logo-verhuur-voertuigen-auto-fiets-camper-aanhanger-wordpress

Wordpress + Divi

Voertuig Verhuur

Online Verhuur van scooters, solexen, aanhangers, auto’s en zelfs campers. WordPress, het Divi theme en deze plugin kunnen het allemaal.

De klant geeft de data (range) op en het systeem geeft alle beschikbare eenheden weer. Je kunt eventueel filteren op “alleen campers” of “alleen aanhangers”. Dan kies je uit de beschikbare. Eventueel accessoires toevoegen zoals fietsendragers of linnenpakket. Dan kan de klant naw gegevens invullen en bevestigen. Jij ontvangt een mail met de boeking.

Bezoek de live demo site. Je vindt daar een uitgebreide uitleg wat er allemaal kan.

Houd de muis boven de afbeelding

Woocommerce Webshop

Groothandel

Staffel korting? Variabele prijzen per klant? Dat kan!
Deze Woocommerce webshop heeft product variaties en kan per klant een andere prijs en/of verzendkosten rekenen.

DE oplossing in WooCommerce voor ieder soort groothandel.

Houd de muis boven de afbeelding

logo-divi-machine-custom-fields-custom-loop-Divi-Wordpress

Wordpress + Divi + Divi-Machine

WordPress Occasion site

WordPress, Divi theme en Divi-Machine. Met deze 3 kun je iedere website bouwen die “product kaarten” nodig heeft. In dit voorbeeld een occasion website voor auto dealers.
Waarom deze aanpak? Omdat er weliswaar plugins te krijgen zijn voor verkoop van bijvoorbeeld auto’s en huizen. Maar ze zijn niet naar wens in te delen en zeer amerikaans georienteerd. In het beste geval kun je zo nog net zelf vertalen.
Met Divi-Machine niet. ALLES kun je zelf bepalen. Hoe het er uit ziet, hoe het werkt en wat je wilt laten zien.

Houd de muis boven de afbeelding

logo-picturae

Wordpress + Picturae Online Collectie

WordPress + Picturae site

Musea, oudheidkundige verenigingen en erfgoed instellingen kunnen hun collectie onderbrengen in Memorix Maior. Dit wordt actief ondersteund door Erfgoed Gelderland. Met de Picturae plugin kun je deze inbouwen in jouw WP site. Maar het kan ook in HTML websites.

Voor diverse musea is Picturae plugin ingebouwd in WordPress sites. Hier een voorbeeld hoe je in een WordPress website jouw collectie door Picturae online kunt laten ontsluiten.

Houd de muis boven de afbeelding

Gloriafood

Reserveren en online Horeca

Met Gloriafood IN WordPress heb je een uiterst volwassen reserveer en online bestellingen website voor iedere horeca gelegenheid.
Uitgebreide en fraaie menukaarten en zeer veel instel mogelijkheden.

Het systeem is zo bedacht dat er een tablet bij de kassa komt. Deze ontvangt alle orders. Daar kunt u direct de order of reservering goedkeuren (voor prijs en tijdstip). Gloriafood is zelfs zo uitgekiend dat het waarschuwt per mail als het tablet om welke reden dan ook geen verbinding heeft met de website.

Houd de muis boven de afbeelding

Bel mij terug

13 + 10 =

Of mail

6 + 1 =