Webwerkplaats

Al meer dan 7 jaar DE WordPress specialist, voor WordPress plugins, websites, hosting, onderhoud en webmaster diensten.

Webwerkplaats Oosterbeek Digitale Tafel Projecten

Digitale Tafels

Digitale Tafels

Digitale tafels hebben een grote aantrekkingskracht op publiek. Bij uitstek geschikt Point-of-Sale voor presentaties, plattegronden, fotoboeken, archieven en zelfs het weergeven van websites.
Webwerkplaats adviseert in de aanschaf van de hardware en begeleidt de ontwikkeling van maatwerk software en/of ontwikkelt software voor u in het pakket OmniTapps.

Is een multitouch tafel iets voor ons ?

De mogelijkheden zowel voor hard- als software zijn zo divers dat wij het liefst bij u komen en samen met u, geheel vrijblijvend, eens kijken welke meerwaarde een digitale tafel voor u kan hebben.

multitouch tables digitale tafels

Multitouch schermen

Multitouch schermen zijn computerschermen die bediend worden met vingerbewegingen. Door met één of meerdere vingers gebaren te maken op het scherm worden speciale handelingen zoals het in- en uitzoomen of menukeuzes uitgevoerd.
Op multitouch schermen is het mogelijk om het scherm met meerdere mensen samen te bedienen.
Ze zijn er in 3 hoofdvormen: de tafel (horizontaal), als scherm (verticaal) of als totem (zuil)

multitouch tables digitale tafels en totems

Aantal Touchpunten

Een multitouchtafel wordt door middel van vingers bediend. Iedere vinger die een multitouch scherm registreert, wordt een touchpunt genoemd. Het aantal touchpunten dat een multitouch scherm ondersteunt, bepaalt hoeveel mensen gelijktijdig aan een scherm kunnen werken. Het aantal touchpunten verschilt per scherm en loopt van twee bij de meest simpele versie tot 50 of meer bij de meest uitgebreide.
6 Touchpunten minimaal is het gangbaarst, omdat dan de tafel dan de mogelijkheid heeft om hier met minstens drie mensen op hetzelfde moment aan te kunnen werken.
Enkele soorten tafels herkennen ook objecten die op de tafel geplaatst worden.

multitouch tables digitale tafels meerdere gebruikers

Beeldscherm Varianten

Beeldschermen zijn er in verschillende grootten. De grootte van een beeldscherm wordt aangeduid met de beeldschermdiagonaal in inches en deze loopt van 42 inch (107 cm) tot 84 inch (213 cm). Ook is er 1 aanbieder die zelfs al 103 inch beelddiagonaal aanbiedt.
Voor een touchscreen geldt eigenlijk de minimale resolutie van 1920×1080 beeldpunten (Full HD).
Er zijn echter ook al schermen met 3840×2160 (UHD)
Voorwaarde voor allen is weer dat er tenminste 6 aanraakpunten tegelijk herkend worden door de hardware.

Een andere onderscheidende eigenschap is de techniek die gebruikt wordt om aanrakingen te registreren. Er zijn systemen gebaseerd op infrarood en capacitieve schermen.

multitouch tables digitale tafels screensize beeldscherm inches naar millimiters diagonaal

PC en software

De meeste digitale tafels hebben de PC ingebouwd zitten. Als dit niet het geval is, moet er nog een PC bij geplaatst worden.
De meeste softwarepakketten voor multitouch schermen worden ontwikkeld voor Microsoft Windows systemen en hebben meestal geen bijzondere systeemeisen. Een volwassen grafische kaart is natuurlijk wel van belang.
Omdat er op multitouch schermen vaak veel multimediale content wordt aangeboden, raden wij aan een moderne en krachtige PC aan te schaffen met een Windows 7, Windows 8.1 of Windows 10 besturingssysteem.
Bij sommige standaard Windows 7 installaties moet nog het Microsoft Touch extra geinstalleerd worden. Dit is gratis te downloaden via Microsoft.

multitouch tables digitale tafels screensize beeldscherm inches naar millimiters diagonaal

Contact

Webwerkplaats Oosterbeek

GSM: 06 - 43919015

TEL: 026 - 3335352

sales@webwerkplaats.nl

14 + 12 =

De producten van deze leveranciers zijn onmisbaar voor een goede WordPress Website

Elegantthemes veruit de beste themes voor WordPress
Alle handleidingen over WordPress nederlandstalig !
De krachtigste formulieren plugin voor WordPress