Adlib + WordPressWebwerkplaats

Integreert uw expositie objecten in WordPress sites

CultureObject

Adlib Objects exporteren

U heeft alle objecten uit uw museum geregistreerd in Adlib. U heeft al een WordPress site. Hoe krijgt u nu uw objecten IN uw WordPress site ?
In het kort: exporteren vanuit Adlib en daarna importeren met de CultureObject plugin.

Kunt u dat zelf ?

Dat kan! De plugin CultureObject is gratis verkrijgbaar via de WordPress plugins site. U kunt hem downloaden/installeren. Zodra u dat gedaan heeft ziet u in het WordPress menu (links) een nieuw onderwerp: “Objects”. U exporteert uw objecten vanuit Adlib naar een bestand op uw computer. Deze importeert u dan met CultureObject.

van adlib in wordpress met cultureobject plugin

Objects exporteren naar disk

Vanuit Adlib kunt u uw collectie exporteren. Alle objecten of deel collecties. Deze export bestanden bevatten ALLE velden die in Adlib voorkomen en de afbeelding. Dit bestand wordt opgeslagen op een lokale computer.

multitouch tables digitale tafels en totems

Importeren met CultureObject

CultureObject is een plugin for WordPress. De plugin maakt custom posts aan en verzorgt de import van bestanden en maakt “Objects” aan. Objects zijn in weze hetzelfde als normale berichten (posts) maar bevatten alle velden van alle geimporteerde objekten. Hetzelfde aantal velden als in Adlib met dezelfde namen. Na een import heeft u dus eigenlijk alle Adlib Objecten IN de WordPress database.Een voorbeeld vindt u hier

alle velden uit adlib in wordpress

Bekijken in WordPress

Nu de objecten uit Adlib IN WordPress zitten kan men ze zichtbaar maken op een WordPress website.Hiervoor wordt een speciale pagina gebouwd, gebaseerd op uw huidige theme. Daardoor ziet de pagina er vrijwel hetzelfde uit als de rest van uw site en bevat de afbeelding en gegevens van het object. U bepaalt welke velden er zichtbaar moeten zijn voor uw online publiek.

multitouch tables digitale tafels screensize beeldscherm inches naar millimiters diagonaal

Bekijk de Demo

U heeft zelf de keuze welke velden u laat zien. Het uiterlijk wordt geheel in lijn met uw huidge look-and-feel van uw website. Om u toch een indruk te geven hoe het er uit zou kunnen zien … bekijk dan onze Adlib-Wordpress test & demo website.

Gratis Testdrive

Als u wilt zien hoe uw collectie er uit zou zien online … neem contact met ons op en wij importeren een deel van uw collectie in een kopie van uw website.op onze testserver. Geen risico’s, geen verrassingen en zelfs geen kosten !
Wij bieden u deze testrit GRATIS aan !!!

Contact

Webwerkplaats Oosterbeek

GSM: 06 - 43919015

TEL: 026 - 3335352

sales@webwerkplaats.nl

14 + 11 =

De producten van deze leveranciers zijn onmisbaar voor een goede WordPress Website

Elegantthemes veruit de beste themes voor WordPress
Alle handleidingen over WordPress nederlandstalig !
De krachtigste formulieren plugin voor WordPress