360 graden foto's

De meest geavanceerde en gewaardeerde manier om de klant thuis al kennis te laten maken met uw bedrijf. Maar ook interieurs van auto’s, showrooms, uitzichten …  uw fantasie is de slechts de grens

Webwerkplaats Oosterbeek 360 graden fotografie voor websites wordpress

360 Graden Panorama Fotografie

360 Graden Foto

Webwerkplaats heeft een 360 graden camera en software om deze bewegende panorama’s “in te bouwen in uw WordPress website of Google Streetview.
360 Graden fotografie wordt steeds meer gebruikt om onder andere interieurs van gebouwen weer te geven. Men kan in uw website al “rond kijken” in uw bedrijf. Binnen en/of buiten. Enkelvoudige foto’s, filmpjes en routes. Maar de fantasie is de grens. Denk eens aan een interieur van een auto zoals in dit voorbeeld. Uw klanten kunnen uw occasions van binnen bekijken. Of vastgoed van makelaars
Vrijwel alle huidige browsers ondersteunen dit. Responsive en wel!
De hier getoonde afbeelding is eigenlijk de simpelste toepassing, 1 foto, 360 graden rond van 1 ruimte Deze hebben we gemaakt in Fort Pannerden. Voor verdere voorbeelden kijk op onze demo site.

Let op! Deze foto’s worden UW eigendom.
In tegenstelling tot vele fotografen betaalt u 1-malig.
De rechten liggen daarna bij U !

Alle 360 graden foto’s die voor u gemaakt worden, zullen worden geplaatst in een cloud dienst of geleverd via WeTransfer, inclusief een korte handleiding hoe u te werk moet gaan. U kunt zelf de plaatsing op uw website, facebook of Twitter verzorgen. Verdere informatie via onderstaand contactformulier. Geheel vrijblijvend.

Contact

Webwerkplaats Oosterbeek

GSM: 06 - 43919015

TEL: 026 - 3335352

sales@webwerkplaats.nl

4 + 3 =

De producten van deze leveranciers zijn onmisbaar voor een goede WordPress Website

Elegantthemes veruit de beste themes voor WordPress
Alle handleidingen over WordPress nederlandstalig !
De krachtigste formulieren plugin voor WordPress